Bemutatkozás

Üdvözöljük Önt honlapunkon!

Arra gondoltunk, hogy a szokásos cégbemutatástól eltérve inkább azt mutatjuk be, miért is döntöttünk úgy, hogy bele fogunk a vállalkozásunkba.

Engedje hát meg, hogy kicsit beavassuk és elmeséljük!

Hosszú éveken keresztül cégeknél dolgoztunk, ahol a gyártásba, a szállításba és a problémákba is bele láttunk. Sokáig csak külső szemlélők voltunk. Miután láttuk, hogy a vásárlók problémákkal küszködve, keresik fel a különböző szervizeket, úgy döntöttünk mi leszünk az a vevő barát cég akik megfizethető áron a vevő problémáját orvosolja.

Miután Magyarországra is beérkeztek a hidro kádak, jaquzzik, masszázs fülkék, rohamosan megnőtt a kereslet ezekért a szaniter termékekért. Ezt látva a 'külföldi' gyártók ráálltak a 'futószalagos' gyártásra, ami sajnos a minőség rovására ment. Minden kádnak van elkészülési ideje, ami alatt meg kell tudni szerelni, ám a nagy igény miatt ezek az idők a minimálisra csökkentek és ezzel a nagy értékű és drága kádak strapabírása kisebb lett.

Ezt szeretnénk orvosolni azzal, hogy a garancia lejárta után is szeretnénk segíteni azoknak az embereknek, akik nagy nehezen összespórolt pénzüket egy ilyen szuper, csillogó kádba fektették be, de sajnos tökre ment, folyik, elrepedt.

Bódog József vagyok, 36 éves tulajdonos. Ezelőtt, közel egy évtizedig dolgoztam ebben a szakmában, amit most szeretnék kicsit jobbá tenni. Túl vagyok már rengeteg tapasztalaton, szerelésen, javításon.

Szeretnék segíteni!

Szeretnénk kivívni az emberek bizalmát, hogy megmutathassuk, hogy még léteznek olyan cégek, mint Mi, ha nem is sok, akik törődünk a megbízóik problémájával, segítségükre vagyunk tudásunkkal, és, hogy amit teszünk azt teljes oda figyeléssel, és profizmussal végezzük.

Engedjék meg, hogy végszóként cégünk szlogenjével búcsúzzunk:

'Universal Hydro Service'... a fürdőzés élményét adjuk!

Üdvözlettel: Bódog József

Cégadatok:
Teljes név: Universal Hydro Service Kft.
Székhelye: 2000, Szentendre Erdősor u 6. (előzetes egyeztetés után)
Üzlethelyiségünk - bemutatóterem: Még nem rendelkezünk, reméljük ez a jövőben változni fog.
Cégjegyzékszám: 13-09-120319
Adószám: 14325210-1-13
Bankszámlaszámunk: 10700550-47608603-51100005
Tulajdonos: Bódog József 1/1